Je volgende vakantiebestemming? Zuid-Frankrijk!

Reizen naar de zon, je hoeft er niet voor te vliegen. Zuid-Frankrijk heeft alle troeven om je een geweldige vakantie te bieden.

Een vakantie vol glamour

Het zuiden van Frankrijk staat bekend om zijn exuberante lifestyle, en plaatsen zoals Antibes, Cannes en St Tropez zijn de bestemming voor ‘s werelds megajachten en hun eigenaren en gasten. De feesten zijn legendarisch, de clubs hebben een gastenlijst om jaloers op te zijn en de zomer is heet. Voorbij de oppervlakkige glamour vind je echter een stevige basis van traditie en cultuur; families die hier al eeuwen wonen, en mensen die weten hoe ze zich moeten kleden en een sterk gevoel voor stijl hebben en een voorliefde voor kunst en lekker eten. Het is deze bedwelmende mix van zwier en luxe die Zuid-Frankrijk zo’n heerlijke plek maakt om de zomer door te brengen.

De Côte d´Azur

Met een indrukwekkende kustlijn met hemelsblauw water en gouden stranden kun je niet anders dan ontspannen aan de Cote d´Azur. De hele regio ademt gewoon vakantie uit. Steden als Marseille, Cannes of Saint Tropez hebben een bepaalde charme terwijl de vele pittoreske dorpjes dan weer aangenaam zijn om in te verdwalen.

Nice is een populaire toegangspoort tot de Franse Rivièra, maar durf gerust ook het binnenland in te trekken waar natuurlijke attracties als de Gorges du Verdon, de lavendelvelden van de Provence en de Ardeche je adem wegnemen.

Vakantie in alle comfort

Reizigers gaan steeds vaker op zoek naar een bepaald niveau van comfort tijdens hun reis. Net daarom kiezen ze de laatste jaren meer voor een van de vele vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Deze bieden alle voorzieningen die ze thuis gewoon zijn en kunnen perfect worden gebruikt als uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *