Bijzonder beroep: hoteltester

hoteltester

Werken moeten we allemaal. De meeste mensen verdienen hun geld met een kantoorbaan. Af en toe hoor je iemand met een bijzonder beroep. Een beroep waar we stiekem allemaal best jaloers op zijn. In deze blog gaan we in op het bijzondere beroep van de hoteltester. Zoals de naam al zegt, is een hoteltester continu bezig om hotels te testen op kwaliteit. Als hoteltester krijg je dus onder andere een vergoeding om te testen hoe het hotelbed ligt en of je er comfortabel in kunt slapen. Als dat geen droombaan is! 

En is de hoteltester het zat om in een hotel te verblijven? Dan is er altijd nog wel een leuke camping om te ontspannen. Bezoek bijvoorbeeld een leuke camping in Elburg, een camping in Dronten of een camping in Zwolle 

Wat doet een hoteltester? 

Als hoteltester bezoek je een hotel om vervolgens de kwaliteit van het hotel te testen. Hierbij kruip je in de huid van een hotelgast. Hoe is de service van het personeel bijvoorbeeld? En hoe is het zwembad? Is het zwembad schoon of laat het schoonmaakpersoneel hier steken vallen? 

Waarom is een hoteltester belangrijk?

Je zou misschien verwachten dat het logisch is dat een hotel van goede kwaliteit is. Waar veel mensen werken, worden echter ook fouten gemaakt. Het personeel zelf heeft dit niet altijd door. Een hotelgast heeft dit veel eerder door. Tegenwoordig schrijft iedereen recensies op het internet. Om je reputatie als hotel hoog te houden, is het daarom belangrijk om je hotel daarom regelmatig te testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *